Done Blog Editing Little Umai



Assalammualaikum.

Umai Zanuri

Jom singgah blog Umai Zanuri. Support blogger baru. Edit blog macam ni RM 20. Redesign/Re-edit responsive template RM 10. Thanks percaya and sudi menggunakan service edit Mellya yang biasa-biasa saja ni hehe Yang belum join queue editing, boleh contact Mellya dekat Whatsapp (No dekat sidebar tuuu) or email je fhatinameliamusa@gmail.com. Murah je sebab Mellya bukan pro, tapi berusaha nak satisfy kan orang 😅 😅

Umai Zanuri
Header Sis Umai

Umai Zanuri

Banner Sis Umai

P/s: Edit Blog edit jugak, 
nak beli make up or supplement ST boleh contact Mellya gak. hahah support !

Comments

Popular posts from this blog

Done Blog Editing Stalky Raunchyy

Done Blog Editing Ummi Erna